Πολιτική απορρήτου

Αυτή η πολιτική απορρήτου (η “Πολιτική”) στοχεύει να σας ενημερώσει σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η COSSELIE L.P. (“COSSELIE”, “Εμείς”, “Εμείς” ή “Δικοί μας”) επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα, σύμφωνα με το άρθρο 13 του 2016 /679 GDPR. Σεβόμενοι τα προσωπικά σας δεδομένα και το απόρρητό σας, σας ενημερώνουμε ότι η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί σταθερή δέσμευση για εμάς. Αυτή η πολιτική απορρήτου σας ενημερώνει για το πώς προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα ως τρίτο πρόσωπο, πελάτη, δυνητικό πελάτη, επισκέπτη ή χρήστη των υπηρεσιών του ιστότοπού μας (οι «Υπηρεσίες») και σας ενημερώνει σχετικά με τα δικαιώματά σας και τον τρόπο που προστατεύονται από την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία. Υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων είναι η εταιρεία COSSELIE L.P (Ετερόρρυθμη Εταιρεία) με το Γ.Ε.ΜΗ. Αριθμός 162851706000, V.A.T. Αριθμός EL801761777, Δ.Ο.Υ. Ζ’ Θεσσαλονίκης όπως περιγράφεται παρακάτω.

Πώς συλλέγουμε πληροφορίες

  • Από εσάς.Μπορεί να συλλέξουμε προσωπικές πληροφορίες και άλλες πληροφορίες που παρέχετε όταν χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας και οποιαδήποτε άλλα δεδομένα μπορείτε να επιλέξετε να παρέχετε. Με την άδειά σας, ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε δεδομένα από άλλη πηγή, όπως ο λογαριασμός σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
  • Από δημόσιες πηγές ή πηγές τρίτων. Μπορεί να συλλέξουμε δεδομένα από δημόσιες πηγές συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και άλλων ιστότοπων που επιτρέπουν την κοινή χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Προσωπικές πληροφορίες μπορεί επίσης να είναι διαθέσιμες από κυβερνητικούς φορείς, δημόσιες ή πηγές πληροφοριών τρίτων, παρόχους υπηρεσιών τρίτων ή επιχειρηματικούς εταίρους. Μπορεί επίσης να συλλέξουμε πληροφορίες από ομάδες και ενώσεις του κλάδου ή να συνδυάσουμε πληροφορίες που έχουμε συλλέξει από πολλές πηγές.
  • Αυτόματα όταν αλληλεπιδράτε μαζί μας στο διαδίκτυο.Το COSSELIE συλλέγει δεδομένα μέσω των ιστότοπων και των εφαρμογών μας και αυτόματα από συσκευές που χρησιμοποιείτε για να συνδεθείτε στις υπηρεσίες μας.
  • Παραπομπές. Μπορεί να συλλέξουμε τις πληροφορίες σας μέσω του προγράμματος παραπομπής μας. Εάν επιλέξετε να υποβάλετε προσωπικές πληροφορίες που σχετίζονται με άλλα άτομα, δηλώνετε ότι έχετε την εξουσία να το κάνετε και μας επιτρέπετε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική.

Πώς συλλέγουμε πληροφορίες

Μπορεί να συλλέξουμε διαφορετικούς τύπους προσωπικών πληροφοριών όταν αλληλεπιδράτε με τις υπηρεσίες ή την αγορά ή τα προϊόντα μας, όπως:

  • Στοιχεία επικοινωνίας, όπως το όνομα, ο αριθμός τηλεφώνου ή κινητού τηλεφώνου, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και οι ταχυδρομικές διευθύνσεις και οι διευθύνσεις χρέωσης.
  • Βιογραφικά και δημογραφικά στοιχεία, όπως ημερομηνία γέννησης, ηλικία και φύλο.
  • Στοιχεία λογαριασμού, όπως όνομα χρήστη και κωδικός πρόσβασης, στοιχεία προφίλ που επιλέγετε να παρέχετε και σχόλια και κριτικές που μπορείτε να αφήσετε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας.
  • Οικονομικές πληροφορίες για την εκπλήρωση των παραγγελιών σας, όπως τραπεζικά στοιχεία, στοιχεία πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. λεπτομέρειες των συναλλαγών που πραγματοποιείτε μέσω του ιστότοπού μας ή μέσω άλλων καναλιών και της εκπλήρωσης των παραγγελιών σας,
  • Πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά σας, όπως το χρώμα των μαλλιών και των ματιών, την απόσταση της κόρης (PD) και τις μετρήσεις του προσώπου.
  • Άλλα προσωπικά στοιχεία που υποβάλλετε εσείς ή ένα άτομο εξουσιοδοτημένο από εσάς.
  • Πληροφορίες χρήσης Διαδικτύου, όπως λεπτομέρειες των επισκέψεών σας στον ιστότοπό μας και πληροφορίες που συλλέγονται μέσω cookie και άλλων τεχνολογιών παρακολούθησης, συμπεριλαμβανομένων της διεύθυνσης IP και του ονόματος τομέα σας, της έκδοσης και του λειτουργικού συστήματος του προγράμματος περιήγησής σας, δεδομένων κίνησης, δεδομένων τοποθεσίας, καταγραφής ιστού και άλλων δεδομένα επικοινωνίας και τους πόρους στους οποίους έχετε πρόσβαση.
  • Πληροφορίες γεωγραφικής θέσης. και
  • Συμπεράσματα, όπως συμπεράσματα που προέρχονται από οποιαδήποτε από τις παραπάνω πληροφορίες, ώστε να κατανοήσουμε καλύτερα τις προτιμήσεις σας.

Σημείωση, όταν χρησιμοποιείτε το εργαλείο εικονικής δοκιμής στον ιστότοπό μας ή στην κινητή συσκευή σας, θα χρησιμοποιήσουμε την κάμερά σας για να δούμε και να μετρήσουμε τη γεωμετρία του προσώπου σας, ώστε να μπορείτε να δείτε πώς φαίνονται τα προϊόντα μας στο πρόσωπό σας. Δεν αποθηκεύουμε καμία από αυτές τις σαρώσεις ή μετρήσεις και συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα μόνο όταν χρησιμοποιείτε το εργαλείο εικονικής δοκιμής. Λάβετε υπόψη ότι αυτό το εργαλείο υποστηρίζεται από τρίτο πάροχο υπηρεσιών.

Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες

Μπορεί να επεξεργαστούμε προσωπικές πληροφορίες με διάφορους τρόπους για τον πρωταρχικό σκοπό της επιχείρησής μας, όπως:

  • Ολοκλήρωση των συναλλαγών ή των αγορών σας.
  • Συμπλήρωση και αποστολή των παραγγελιών σας.
  • Διαχείριση διαγωνισμών, προωθητικών ενεργειών και κληρώσεων.
  • Παροχή υποστήριξης πελατών, απάντηση στις ερωτήσεις ή αιτήματά σας και με άλλο τρόπο επικοινωνία μαζί σας, συμπεριλαμβανομένης της παροχής ειδοποιήσεων μέσω email και SMS.
  • Σας στέλνουμε επικοινωνίες μάρκετινγκ.
  • Διαχείριση της σχέσης μας μαζί σας.
  • Σας στέλνουμε πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.
  • Έρευνα και αξιολόγηση των υπηρεσιών και των προϊόντων μας για τον εντοπισμό πιθανών βελτιώσεων, συμπεριλαμβανομένης της συλλογής, της χρήσης και της αποκάλυψης λεπτομερειών σχετικά με τα μοτίβα χρήσης και τα ενδιαφέροντά σας.
  • Εκπλήρωση υποχρεώσεων και συνεργασία με κυβερνητικές αρχές, δικαστήρια, ρυθμιστικές αρχές ή υπηρεσίες επιβολής του νόμου σε σχέση με έρευνες, διαδικασίες ή έρευνες από τέτοια μέρη οπουδήποτε στον κόσμο ή προκειμένου να μπορέσουμε να συμμορφωθούμε με τις κανονιστικές απαιτήσεις μας ή απαντήστε στις ρυθμιστικές αρχές.
  • Επίλυση διαφορών ή αντιμετώπιση παραπόνων.
  • Προστασία της ιδιοκτησίας, των δικαιωμάτων και της ασφάλειάς μας, καθώς και των δικαιωμάτων, της ιδιοκτησίας και της ασφάλειας τρίτων ή του κοινού γενικότερα.
  • Για τον έλεγχο ή την παροχή αναφορών που σχετίζονται με συγκεκριμένες συναλλαγές και αλληλεπιδράσεις που έχετε με εμάς ή άλλους για λογαριασμό μας.
  • Η επιδίωξη των νόμιμων συμφερόντων μας, όπως το άμεσο μάρκετινγκ, η έρευνα και ανάπτυξη (συμπεριλαμβανομένης της έρευνας μάρκετινγκ), η ασφάλεια δικτύων και πληροφοριών και η πρόληψη της απάτης.
  • Διασφάλιση της ποιότητας ή της ασφάλειας των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.
  • Όπου παρέχετε διαφορετικά τη συγκατάθεσή σας. και
  • Όπου απαιτείται διαφορετικά από το νόμο.

Διεθνείς μεταφορές

Δεν υπάρχουν μεταφορές σε τρίτες χώρες εκτός ΕΕ. Σε περίπτωση που απαιτείται, η μετάδοση θα γίνεται μόνο για νόμιμους λόγους και μόνο σύμφωνα με τις διατάξεις του GDPR.

Πώς αποκαλύπτουμε πληροφορίες

Ενδέχεται να μοιραστούμε τις πληροφορίες σας με τους παρόχους υπηρεσιών μας, οι οποίοι ενεργούν για λογαριασμό μας, τους συνεργάτες και τους συνεργάτες μας και υπό την καθοδήγησή σας. Ακολουθούν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το με ποιους μοιραζόμαστε πληροφορίες:

  • Οι Συνεργάτες και οι Θυγατρικές μας.
  • Παροχείς Υπηρεσιών.Ενδέχεται να παρέχουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες στους προμηθευτές μας, τους εργολάβους, τους συνεργάτες μας σε επιχειρήσεις και υπηρεσίες ή σε άλλα τρίτα μέρη. Παραδείγματα παρόχων υπηρεσιών περιλαμβάνουν διαφημιστές, παρόχους ηλεκτρονικού εμπορίου και πλατφορμών, επεξεργαστές πληρωμών, παρόχους εξυπηρέτησης πελατών και υποστήριξης, email, υπηρεσίες πληροφορικής και προμηθευτές SMS, διαχειριστές προγραμμάτων αφοσίωσης, εταιρείες φιλοξενίας και ανάπτυξης ιστού και εταιρείες αποστολής και εκπλήρωσης.
  • Επαγγελματικές Υπηρεσίες.Σε εταιρείες που παρέχουν επαγγελματικές συμβουλευτικές υπηρεσίες για λογαριασμό μας, όπως οι ελεγκτές ή οι λογιστές μας.
  • Κυβερνητικές, ρυθμιστικές και αρχές επιβολής του νόμου. Η COSSELIE διατηρεί το δικαίωμα να αποκαλύψει τις πληροφορίες σας για να απαντήσει σε εξουσιοδοτημένα αιτήματα πληροφοριών από κυβερνητικές αρχές, να απαντήσει σε έγκυρα δικαστικά αιτήματα, να αντιμετωπίσει καταστάσεις εθνικής ασφάλειας, παρέχει ασφάλεια και διερεύνηση πιθανής απάτης ή όταν απαιτείται διαφορετικά από την ισχύουσα νομοθεσία. Μπορούμε επίσης να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία όπως απαιτείται από το νόμο σε οποιοδήποτε αρμόδιο φορέα επιβολής του νόμου, ρυθμιστική ή κυβερνητική υπηρεσία, δικαστήριο ή άλλο τρίτο μέρος όπου πιστεύουμε ότι η αποκάλυψη είναι απαραίτητη ή κατάλληλη για τη συμμόρφωση με κανονιστική απαίτηση, δικαστική διαδικασία, δικαστική απόφαση, κυβερνητικό αίτημα ή νομική διαδικασία που μας επιδόθηκε ή για την προστασία της ασφάλειας, των δικαιωμάτων ή της ιδιοκτησίας των πελατών μας, του κοινού, της COSSELIE ή άλλων, και για την άσκηση, τη θεμελίωση ή την υπεράσπιση των νόμιμων δικαιωμάτων μας.

Τα παραπάνω, εκτός από τις κυβερνητικές, τις ρυθμιστικές και τις αρχές επιβολής του νόμου που απαιτούνται από το νόμο, έχουν συμφωνήσει και δεσμεύονται συμβατικά:

  • να τηρεί το απόρρητο και να δεσμεύει επίσης το προσωπικό του με τις αντίστοιχες υποχρεώσεις,
  • να μην μεταφέρετε δεδομένα σε τρίτους χωρίς τη γραπτή μας άδεια,
  • να αναλάβετε οργανωτικά και τεχνικά μέτρα ασφάλειας δεδομένων για την προστασία των δεδομένων σας.
  • ενημερώστε μας για οποιοδήποτε περιστατικό που σχετίζεται με την παραβίαση των Δεδομένων σας.
  • διαγράψτε ή επιστρέψτε τα Δεδομένα σας, κατά τη λήξη της σύμβασής μας
  • συμμόρφωση με το νομικό πλαίσιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, ιδίως με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (GDPR)

Η COSSELIE δεν πουλά προσωπικές πληροφορίες σε τρίτους για να τις χρησιμοποιήσει για δικό τους όφελος. Ωστόσο, επιτρέπουμε σε ορισμένες εταιρείες να τοποθετούν τεχνολογίες παρακολούθησης όπως cookies στους ιστότοπούς μας. Αυτές οι εταιρείες λαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με την αλληλεπίδρασή σας με τους ιστότοπούς μας που σχετίζονται με το πρόγραμμα περιήγησης ή τη συσκευή σας και ενδέχεται να χρησιμοποιήσουν αυτά τα δεδομένα για να σας προβάλουν σχετικές διαφημίσεις στους ιστότοπούς μας ή σε άλλους. Εκτός από αυτό το είδος κοινής χρήσης, δεν πουλάμε καμία από τις πληροφορίες σας.

Κατά την κρίση μας, ενδέχεται επίσης να αποκαλύψουμε συγκεντρωτικές, ανώνυμες ή μη ταυτοποιημένες πληροφορίες που δεν είναι προσωπικά αναγνωρίσιμες.

Ασφάλεια των πληροφοριών σας

Η COSSELIE δεσμεύεται να διασφαλίζει την ασφάλεια και την ακεραιότητα των δεδομένων που συλλέγει σχετικά με τους χρήστες του ιστότοπού της. Έχουμε υιοθετήσει διαδικασίες που προστατεύουν τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες υποβάλλουν στον ιστότοπό μας. Αυτές οι διαδικασίες προστατεύουν τα δεδομένα χρήστη από οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση και τροποποίηση ή καταστροφή. Βοηθούν επίσης να διασφαλιστεί ότι αυτές οι πληροφορίες είναι ακριβείς και χρησιμοποιούνται σωστά. Η σύνδεσή σας με τον ιστότοπό μας είναι ασφαλής επειδή χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL (Secure Socket Layer) με μέγεθος κλειδιού 256 Bits. Η τεχνολογία SSL βασίζεται σε έναν κωδικό κλειδιού για την κρυπτογράφηση δεδομένων προτού σταλούν μέσω της σύνδεσης (SSL). Ο έλεγχος ασφαλείας μεταξύ των δεδομένων και του Διακομιστή βασίζεται στον μοναδικό κωδικό κλειδιού, διασφαλίζοντας την ακεραιότητα της επικοινωνίας. Τα προγράμματα περιήγησης Netscape Navigator, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Safari υποστηρίζουν το πρωτόκολλο SSL και συνιστάται η χρήση τους για σύνδεση στον ιστότοπο www.cosselie.com.

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων πραγματοποιείται σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (GDPR 2016/679), κάθε ειδικότερη εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία για ορισμένους τομείς, την εκάστοτε ισχύουσα ελληνική νομοθεσία περί την προστασία των προσωπικών δεδομένων, καθώς και την προστασία των προσωπικών δεδομένων και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (Ν. 3471/2006, όπως ισχύει) και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΔΠΔ). Θα λάβουμε εύλογα μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες είναι ασφαλείς και μπορούν να έχουν πρόσβαση μόνο από εξουσιοδοτημένα άτομα. Ενημερώστε μας αμέσως εάν πιστεύετε ότι υπήρξε οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στις πληροφορίες σας.

Διατήρηση δεδομένων

Διατηρούμε προσωπικές πληροφορίες για όσο διάστημα είναι ευλόγως απαραίτητο για τους σκοπούς που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική ή άλλως σε συμμόρφωση με τις πολιτικές διατήρησης δεδομένων μας ή των παρόχων υπηρεσιών μας. Θα διατηρήσουμε τις πληροφορίες που επιλέγετε να ανεβάσετε στον λογαριασμό σας, αλλά μπορείτε να συνδεθείτε και να τις διαγράψετε ανά πάσα στιγμή. Λάβετε υπόψη ότι μετά από παρατεταμένες περιόδους αδράνειας, διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε τον λογαριασμό ή τις πληροφορίες σας από τον λογαριασμό σας.

Ορισμένες πληροφορίες ενδέχεται να διατηρηθούν έως ότου λήξει το χρονικό όριο για τυχόν νομικές αμφισβητήσεις ή προκειμένου να συμμορφωθούν με τις κανονιστικές απαιτήσεις σχετικά με τη διατήρηση αυτών των προσωπικών πληροφοριών. Όπου ισχύει, εάν οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες που διατηρούμε δεν απαιτούνται πλέον για τον σκοπό για τον οποίο συλλέχθηκαν και δεν απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία να διατηρούμε αυτές τις πληροφορίες, θα λάβουμε εύλογα μέτρα για να αποπροσδιορίσουμε ή να καταστρέψουμε τις πληροφορίες.

Τα δικαιώματα απορρήτου σας

Ανάλογα με τον τόπο διαμονής σας, η ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων ενδέχεται να σας δώσει το δικαίωμα:

  • Γνωρίστε τις κατηγορίες ή/και συγκεκριμένα κομμάτια των προσωπικών πληροφοριών που συλλέγονται για εσάς, συμπεριλαμβανομένου του εάν τα προσωπικά σας στοιχεία πωλούνται ή αποκαλύπτονται και με ποιον κοινοποιήθηκαν τα προσωπικά σας στοιχεία.
  • Πρόσβαση σε ένα αντίγραφο των προσωπικών πληροφοριών που διατηρούμε για εσάς.
  • Αίτημα διαγραφής των προσωπικών σας στοιχείων. Διορθώστε ή ενημερώστε τα προσωπικά σας στοιχεία.
  • Εξαίρεση από τις πωλήσεις ή την κοινοποίηση των προσωπικών σας στοιχείων για σκοπούς διαφήμισης μεταξύ των συμφραζομένων.

Εσείς ή ο εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπός σας μπορεί να ζητήσετε πρόσβαση, λήψη αντιγράφου, διόρθωση ή διαγραφή των προσωπικών στοιχείων που διατηρούμε για εσάς, επικοινωνώντας με τον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στη διεύθυνση gdpr@cosselie.com. Για να βοηθήσουμε στην προστασία της ασφάλειας των προσωπικών σας στοιχείων, θα επαληθεύσουμε την ταυτότητά σας σε σχέση με τυχόν αιτήματα. Επίσης, λαμβάνουμε μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι μόνο εσείς ή ο εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπός σας μπορείτε να ασκήσετε δικαιώματα σχετικά με τις πληροφορίες σας. Εάν είστε εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος που υποβάλλει ένα αίτημα, ενδέχεται να απαιτήσουμε και να ζητήσουμε πρόσθετες πληροφορίες για την προστασία των προσωπικών πληροφοριών που μας έχουν εμπιστευθεί, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών για να επαληθεύσουμε ότι είστε εξουσιοδοτημένοι να υποβάλετε αυτό το αίτημα ή απόδειξη εξουσιοδότησης.

Μπορεί να υπάρχουν περιπτώσεις όπου δεν μπορούμε να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας, για παράδειγμα, εάν υποβάλετε ένα αίτημα και δεν μπορούμε να επαληθεύσουμε την ταυτότητά σας, δεν θα μπορέσουμε να συμμορφωθούμε με το αίτημα. Ενδέχεται επίσης να μην είμαστε σε θέση να συμμορφωθούμε με το αίτημά σας εάν έχουμε νομική ή κανονιστική υποχρέωση να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία. Άλλοι λόγοι που μπορεί να απορριφθεί το αίτημά σας είναι εάν θέτει σε κίνδυνο το απόρρητο άλλων ή θα ήταν εξαιρετικά ανέφικτο να τηρηθεί. Σε περίπτωση που απορρίψουμε το αίτημά σας εν όλω ή εν μέρει, θα λάβουμε μέτρα για να σας ενημερώσουμε για την απόρριψη και να δώσουμε μια εξήγηση για τις ενέργειές μας και τους λόγους της άρνησης.

Δεν θα περιορίσουμε ούτε θα σας αρνηθούμε την πρόσβαση στις υπηρεσίες μας λόγω επιλογών και αιτημάτων που κάνετε σε σχέση με τα προσωπικά σας στοιχεία. Λάβετε υπόψη ότι ορισμένες επιλογές ενδέχεται να επηρεάσουν την ικανότητά μας να παρέχουμε τις Υπηρεσίες μας. Για παράδειγμα, εάν εγγραφείτε για να λαμβάνετε επικοινωνίες μάρκετινγκ μέσω email και στη συνέχεια ζητήσετε να διαγράψουμε όλες τις πληροφορίες σας, δεν θα μπορέσουμε να σας στείλουμε επικοινωνίες μάρκετινγκ.

Οι ισχύοντες νόμοι περί προστασίας δεδομένων ενδέχεται επίσης να σας δίνουν το δικαίωμα να αντιταχθείτε ή να περιορίσετε την επεξεργασία των προσωπικών σας πληροφοριών απο εμάς. Τα υποκείμενα των δεδομένων των οποίων η επεξεργασία βασίζεται στη συγκατάθεση μπορούν να αποσύρουν τη συγκατάθεσή τους ανά πάσα στιγμή. Λάβετε υπόψη ότι η ανάκληση της συγκατάθεσης δεν θα είναι αναδρομική.

Εάν βρίσκεστε στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο ή στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία σε μια εποπτική αρχή εάν πιστεύετε ότι η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από εμάς παραβιάζει την ισχύουσα νομοθεσία.

Απόρρητο των παιδιών

Οι ιστότοποί μας δεν προορίζονται για παιδιά κάτω των 18 ετών. Δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας προσωπικά δεδομένα από παιδιά κάτω των 18 ετών. Τα παιδικά προϊόντα που ενδέχεται να προσφέρουμε προς πώληση στους ιστότοπούς μας προορίζονται για αγορά από ενήλικες μόνο. Κανείς κάτω των 18 ετών δεν πρέπει να παρέχει προσωπικά δεδομένα μέσω των ιστοσελίδων μας. Εάν είστε γονέας ή κηδεμόνας και αντιληφθείτε ότι το παιδί σας μας έχει παράσχει πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο gdpr@cosselie.com. Εάν μάθουμε ότι έχουμε συλλέξει προσωπικές πληροφορίες από ένα παιδί, θα διαγράψουμε αυτές τις πληροφορίες το συντομότερο δυνατό.

Οι επιλογές σας μάρκετινγκ

Όταν ζητάμε πληροφορίες από εσάς για σκοπούς μάρκετινγκ, σας δίνεται η ευκαιρία να “επιλέξετε” για να λαμβάνετε πρόσθετες πληροφορίες, όπως ανακοινώσεις ιστότοπου, κριτικές προϊόντων, διαφημιστικές πληροφορίες, ευκαιρίες δειγματοληψίας προϊόντων και αιτήματα έρευνας από εμάς και για να μας επιτρέψετε να μοιραστούμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας με ορισμένους από τους έμπιστους συνεργάτες και πελάτες μας. Όπου απαιτείται από τη νομοθεσία, θα ζητήσουμε τη συγκατάθεσή σας πριν προβούμε σε οποιονδήποτε από αυτούς τους τύπους μάρκετινγκ.

Το μάρκετινγκ περιλαμβάνει την αποστολή ενημερώσεων σχετικά με τα προϊόντα και τις προσφορές μας ή υπενθυμίσεις στο καλάθι αγορών. Όταν επικοινωνούμε μαζί σας, μπορεί να είναι μέσω email ή SMS. Τα SMS μπορούν να αποσταλούν χρησιμοποιώντας σύστημα αυτόματης τηλεφωνικής κλήσης. Η συναίνεση για το μάρκετινγκ μέσω SMS δεν απαιτείται ως προϋπόθεση για την αγορά προϊόντων ή υπηρεσιών. Ενδέχεται να ισχύουν χρεώσεις μηνυμάτων και δεδομένων. Όπου χρησιμοποιούμε ή αποκαλύπτουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ, θα:

  • σας ενημερώνουμε εάν σκοπεύουμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας για τέτοιους σκοπούς (συμπεριλαμβανομένης της διάθεσης αυτής της Πολιτικής).
  • σας επιτρέπει να “εξαιρεθείτε” ή, με άλλα λόγια, να σας επιτρέψει να ζητήσετε να μην λαμβάνετε άμεσες επικοινωνίες μάρκετινγκ. και
  • συμμορφωθείτε με οποιοδήποτε τέτοιο αίτημά σας για «εξαίρεση» από τη λήψη περαιτέρω επικοινωνιών εντός εύλογου χρονικού πλαισίου.

Θα παρέχουμε την επιλογή να διαγραφείτε ή να εξαιρεθείτε από περαιτέρω επικοινωνία για οποιαδήποτε ηλεκτρονική επικοινωνία μάρκετινγκ που σας αποστέλλεται. Μπορείτε να ζητήσετε να διαγραφείτε από τις λίστες μάρκετινγκ ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο απεγγραφής ή επικοινωνώντας απευθείας μαζί μας. Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε υλικό άμεσου μάρκετινγκ, επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων χρησιμοποιώντας τις λεπτομέρειες που ορίζονται στο τέλος αυτής της Πολιτικής Απορρήτου.

Ο ιστότοπός μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους τρίτων. Εάν ακολουθήσετε έναν σύνδεσμο προς οποιονδήποτε από αυτούς τους ιστότοπους τρίτων, σημειώστε ότι έχουν τις δικές τους πολιτικές απορρήτου και ότι δεν δεχόμαστε καμία ευθύνη ή ευθύνη για τις πολιτικές τους ή την επεξεργασία των προσωπικών σας πληροφοριών. Ελέγξτε αυτές τις πολιτικές προτού υποβάλετε προσωπικά στοιχεία σε τέτοιους ιστότοπους τρίτων.

Ερωτήσεις και παράπονα

Η COSSELIE L.P. είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων όσον αφορά τα προσωπικά σας στοιχεία σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική.
Εάν έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία, επιθυμείτε να ασκήσετε οποιαδήποτε από τις επιλογές που μπορεί να έχετε στα προσωπικά σας στοιχεία, ή να υποβάλετε μια καταγγελία σχετικά με τη διαχείριση των προσωπικών πληροφοριών από μέρους μας (συμπεριλαμβανομένου του εάν πιστεύετε ότι διαχειριστήκαμε τα προσωπικά σας στοιχεία κατά παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας περί απορρήτου), μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων:

Προσοχή: Privacy Officer
COSSELIE L.P.
Tombazi 30 & Κουντουριώτη
55535, Πυλαία
Θεσσαλονίκη
Email: gdpr@cosselie.com

Ο Υπεύθυνος Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων θα συντονίσει τη διερεύνηση οποιασδήποτε καταγγελίας και κάθε πιθανής επίλυσης μιας καταγγελίας. Για να είμαστε βέβαιοι ότι κατανοούμε τις λεπτομέρειες και τη φύση της ερώτησης ή της καταγγελίας σας, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να υποβάλετε γραπτώς την ερώτηση ή το παράπονό σας. Θα επιδιώξουμε να επιλύσουμε όλα τα παράπονα το συντομότερο δυνατό για να το κάνουμε.

Πολιτική cookie

Δείτε την πολιτική μας για τα cookie εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε και τους σκοπούς για τους οποίους τα χρησιμοποιούμε, επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Τροποποιήσεις αυτής της Πολιτικής

Αυτή η πολιτική υπόκειται σε μελλοντικές τροποποιήσεις, λόγω της διαδικασίας συμμόρφωσης με τον GDPR. Αυτή η έκδοση αντικαθιστά όλες τις προηγούμενες δημοσιεύσεις ή ειδοποιήσεις από εμάς.

Αυτή η πολιτική αντικαθιστά όλες τις προηγούμενες ειδοποιήσεις που ενδεχομένως παρείχαμε στο παρελθόν, σχετικά με τις πρακτικές πληροφόρησης μας. Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε αυτήν την πολιτική και να εφαρμόσουμε οποιαδήποτε αλλαγή στις πληροφορίες που συλλέγουμε, όπως προβλέπεται από το νόμο.
Εάν υπάρξουν ουσιαστικές αλλαγές σε αυτήν την πολιτική ή εάν οι πρακτικές μας σχετικά με τις πληροφορίες τροποποιηθούν στο μέλλον, θα σας ειδοποιήσουμε έως δημοσιεύοντας τις αλλαγές στον ιστότοπό μας.

Είναι σημαντικό για εμάς, τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εμάς να είναι ακριβή και έγκυρα. Με αυτήν την πολιτική, σας ζητάμε να μας ενημερώσετε εάν αλλάξουν τα προσωπικά σας δεδομένα κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής μας συνεργασίας.

Μπορούμε να τροποποιήσουμε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου προκειμένου να είμαστε σε θέση να εναρμονιστούμε με τις διαχρονικές πρακτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων. Όταν αλλάξουμε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου, θα ενημερώσουμε την ημερομηνία ενημέρωσης στο επάνω μέρος αυτής της Πολιτικής. Σας ενθαρρύνουμε περιστασιακά να διαβάζετε προσεκτικά αυτήν την Πολιτική, προκειμένου να ενημερώνεστε για τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία μας προστατεύει τα δεδομένα σας.